XXL Print & Sign

Bannersystemen

De Roll Up Banners van XXL Print&Sign kenmerken zich door een uitgebalanceerd assortiment, hoogwaardige productkwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en een uitstekende prijs- / kwaliteitverhouding. 
Zo heeft u voor elke gelegenheid en in elke prijsklasse toch een perfecte Roll Up Banner. Met een banner ben je snel herkenbaar bij iedere gelegenheid: van swingende presentaties tot banners voor beurzen of evenementen, voor grotere afname of banners die vanwege hun specifieke kwalitatieve details de voorkeur genieten.  

Unieke blikvanger

Een banner is een unieke blikvanger en de print is geheel zelf te bepalen. Onze banners zijn complete systemen. De print wordt door ons vakkundig aangebracht in de cassette. Het gehele systeem neemt u makkelijk mee in de bijbehorende tas. Bovendien onderscheiden wij ons in de markt door het gebruik van hoogwaardige materialen. De print wordt in eigen huis vervaardigd en bestaat uit een stevige glanzende polyesterfilm. Deze film kan niet scheuren en garandeert u jarenlang plezier van uw banner. Eventueel kunt u de print af laten werken met een matte of glanzende laminaat. Deze beschermd de geprinte afbeelding en zorgt tevens voor een luxe uitstraling. Bovendien zal de matte laminaat storende schitteringen door kunstlicht (beurs) wegnemen.     

Uitgebreid assortiment

U vindt bij ons een zeer uitgebreid assortiment aan banners. Van de goedkope budget banner tot de luxere Executive. In formaten variërend van 85 x 200 cm tot 200 x 300 cm.